Ungdomsklub

KOM OG VÆR' med...

Velkommen til ungdomsklub i 2019 - 2020

Vores ungdomsklub for 4. klasse og op til 9. klasse, fortsætter her efter ferien med én fredag om måneden, hvor der ligesom de forgangne år, bliver rig mulighed for socialt samvær, hygge og fysisk aktivitet på tværs af alder, klasse trin og fritidsinteresser. Cafeteriet vil være åbent så man kan købe lidt at spise og drikke.
Har DU som forælder lyst til at være en del af dette projekt og være med til at sætte dit præg på hvordan rammerne skal være for vores ”klub”, så kontakt Lone Leonhard, mobil 42 40 48 98.
Første klubaften er fredag d. 6. september 2019, kl. 19.00-21.00

Følg os på Facebook

Premium indhold
For at vise dette indhold skal klubben opgradere til Premium.

Velkommen til ungdomsklub i NFI

Velkommen til ungdomsklub i NFI

Vores ungdomsklub fra 4. klasse – 9. klasse, fortsætter her efter ferien med én fredag om måneden, hvor der ligesom de forgange år, bliver rig mulighed for socialt samvær, hygge og fysisk aktivitet på tværs af alder, klassetrin og fritidsinteresser.  Cafeteriet vil være åbent, så man kan købe lidt at spise og drikke.

Har DU som forælder lyst til at være en del af dette projekt og være med til at sætte dit præg på, hvordan rammerne skal være for vores ”klub”, så kontakt   Lone Leonhard.
 

Kontakt

Profile Image
Lone Leonhard